Nieuwbouw en verbouwingen

Nieuwbouw en verbouwingen van a tot z

Wilt u uw nieuwbouw of verbouwing overlaten aan een vakman? Dan bent u bij Dieter Lammertijn aan het juiste adres. In de regio van Oostkamp, Brugge en Jabbeke helpt hij u graag verder met een deskundige en persoonlijke aanpak. Dieter Lammertijn heeft meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector en is dus vertrouwd met verschillende technieken en materialen. Zo zorgt hij ervoor dat het eindresultaat eruitziet zoals u het voor ogen had. Bel gerust voor een offerte.


Dieter Lammertijn staat tot uw dienst met een uitgebreide service voor nieuwbouw. Zo kunt u bijvoorbeeld op hem rekenen voor metselwerken, gevelwerken en de aanleg van terrassen en opritten. Ook met renovatiewerken helpt hij u met plezier verder. Van het aanbrengen van dakisolatie tot kleine verbouwingswerken, het is allemaal mogelijk.

Een verfijnde afwerking met hoogwaardige materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn ongetwijfeld de grootste troeven van Dieter Lammertijn. Met de grootste zorg gaat hij aan de slag om uw bouwproject efficiënt en tot in de puntjes af te werken. Deze vakman kan terugblikken op meer dan 10 jaar ervaring en staat u bij met raad en daad.


Bezig met een nieuwbouw of renovatie in de omgeving van Oostkamp, Brugge of Jabbeke? Doe een beroep op de expertise van Dieter Lammertijn om uw werken in goede banen te leiden.

Neem telefonisch contact op om een gratis offerte aan te vragen.